Golden Fighter Championship 7 se desfășoară la București. Amansio Paraschiv se bate cu Christian Baya, luptător Glory

28 mai 2021
1099 afișări
Golden Fighter Championship 7 se desfășoară la București. Amansio Paraschiv se bate cu Christian Baya, luptător Glory

Golden Fighter Championship 7 se va desfășura pe 24 iunie, la București, fanii sporturilor de contact urmând să se delecteze cu 10 meciuri electrizante.

Amansio Paraschiv se bate cu Christian Baya, luptător Glory

Luptătorul din Glory, Christian Baya, se bate pe 24 iunie, la București, cu Amansio Paraschiv, în GFC 7. Aceasta este prima luptă în România pentru Amansio după mai bine de un an, iar ”Vikingul” din Ploiești va da piept cu Christian Baya, cunoscut pentru aparițiile în cel mai prestigios circuit din lume, Glory.

Baya, care vine din Glory, are un record de 23 de victorii, dintre care 9 prin KO, 11 înfrângeri și o remiză și se va duela cu Amansio Paraschiv, multiplu campion român, cu 33 de victorii, dintre care 16 prin KO, 11 înfrângeri și o remiză în palmares.

Câștigătorul acestui meci, main-eventul galei GFC 7, care se va desfășura pe durata a cinci runde de câte trei minute, urmează să primească centura intercontinentală la categoria 71 kg.

Golden Fighter Championship 7 se desfășoară la București

Într-un alt meci de excepție, moldoveanul Petru Morari revine în circuitul Golden Fighter și se va confrunta cu olandezul Johannes Kaffa pentru titlul mondial, la categoria 65 kg.

O altă confruntare de gală va fi cea între Linnic Yaroslav, învingător în campionatul Ucrainei, în campionatul Republicii Moldova și campion World Grand Prix 2020 și olandezul Jimmy Omani, care este la a doua apariție în GFC după cea din 2020, de la Timișoara, când l-a învins pe Alin Văcăreanu.

Organizatorul galei, promotorul timișorean Alin Fălcușan, promite și alte meciuri interesante, dezvăluind că în deschiderea galei de la București o să avem parte și de o luptă între fete, la categoria 57 kg.

Evenimentul de pe 24 iunie va fi transmis în România de ProX și ProTV.

Golden Fighter Championship activează sub egida Federației Române de Kempo, membră a Comitetului Olimpic Român.

Cookies