Gojira & Unlocka @ Bass Turbat

de:
26 sept. 2011
1 Afișari
Gojira & Unlocka @ Bass Turbat

Gojira si Unlocka, doi dintre cei mai activi sustinatori ai muzicii electronice cu multi basi din Romania, pornesc in aceasta toamna intr-un turneu ce va inghiti rand pe rand toate orasele mari ale tarii. Dupa Brasov, Iasi si Cluj, Bass Turbat revine in Bucuresti unde va scoate la rampa numai productii cu basi grasi, indiferent de gen muzical sau BPM.

Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.

Unlocka si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa. In anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, KidlazY se reinventeaza ca DJ. Asa apare alter-ego-ul Unlocka, inghitind istoria de pana atunci. Noua personalitate muzicala traverseaza deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu se fereste nici de fidget, breaks sau electro atunci cand simte nevoia. In decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Bar 9, Doctor P, Joker, Kode 9, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, State Of Mind, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi multi altii. Pasiunea sa pentru muzica si evenimente de calitate se reflecta si in activitatea sa din cadrul site-ului ClubAction.ro, al carui cofondator este, un blog selectiv si elitist atat in privinta petrecerilor promovate si parteneriate, cat si a recomandarilor sonore.

Cookies