BAZAR

Godsmack, un al doilea concert în 2019 la Bucureşti

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro. Primele 300 de bilete au preţ special în oferta earlybird, de 145 de lei şi 185 de lei. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale va fi adăugat comisionul de emitere de 10 lei. Vor fi puse în vânzare 1.800 de bilete, iar pentru Golden Circle, 400.

Trupa va concerta anul viitor la Arenele Romane din Bucureşti şi pe 31 martie. Ambele show-uri vor avea loc în cort încălzit.

La începutul lunii octombrie, trupa a amânat turneul european din care făcea parte şi concertul de la Bucureşti, programat pentru noiembrie, din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola.

Trupa Godsmack s-a format în 1995 şi a lansat şapte albume de studio, bucurându-se de un succes internaţional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, şi anume: „Faceless”, „IV” şi „The Oracle”. Muzicienii au avut şi 23 de piese în top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al şaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie, „When Legends Rise”. Încă de la înfiinţare, Godsmack a fost prezentă în turneul Ozzfest de mai multe ori, a cântat la cele mai mari festivaluri internaţionale.

Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puţin peste 10 ani. În cinstea lor, după succesul celui de-al şaselea album „1000hp”, oraşul Boston are „Ziua Godsmack” pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

În prezent, grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe).


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button