Godină: Mi-am pus în cap câţiva colegi după ce am lăsat un comentariu la postarea lui Petre Tobă

de:
03 sept. 2016
0 Afișari
Godină: Mi-am pus în cap câţiva colegi după ce am lăsat un comentariu la postarea lui Petre Tobă

Pentru că mi-am permis să las un comentariu pe pagina ministerului la postarea domnului Tobă, mi-am pus în cap câţiva colegi de pe la IGPR şi mulţi oameni sus puşi care s-au arătat indignaţi că mi-am spus părerea şi uimiţi că a ajuns un neica nimeni să critice ditamai ministrul. Eu consider că „neica nimeni” e omul cel mai potrivit să critice pentru că el e cel asupra căruia se resimte activitatea unui superior.

Revenind la comentariul meu, am spus că eu, ca simplu agent de pe stradă, din lista cu realizările prezentate acolo, nu am simţit nimic. De ce am scris asta aseară şi nu am zis nimic până acum? E simplu: e prima oară când domnul ministru şi-a etalat palmaresul„, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

În postarea de pe Facebook, poliţistul a criticat şi lipsa de reacţie a Poliţiei Române în mai multe cazuri.

Cât despre voi, cei de prin IGPR, mi-ar plăcea să vă văd atât de incisivi şi în alte situaţii. În opinia mea, Poliţia Română este o instituţie care se lasă terfelită fără ca vreun şef să o apere dintr-o poziţie oficială. Mi-ar fi plăcut să văd un şef mare din Poliţie, ieşind public pentru a condamna vehement gestul acelui deputat care, batjocorind limba română, a jignit mii de poliţişti şi o întreagă instituţie. Dar cine ar fi avut un asemenea curaj, când cel mai simplu e să îţi vezi de treaba ta şi funcţia cu salariul aferent să meargă? Când acea doamnă a fost încătuşată pentru că aşa prevedea legea, de ce nu a ieşit public un şef care să spună ferm că ai lui subalterni au acţionat corect? Simplu! De ce să se complice şi să îşi asume un lucru pentru care şi-ar fi luat şi multe înjurături?„.

Precizările lui Godină vin după ce mesajul prin care susţinea că cel mai bun lucru pe care l-a făcut Petre Tobă în mandatul de ministru a fost să îşi dea demisia ar fi fost criticat de mai multe persoane.

Cookies