GO ON, OLIVIA STEER: pagina de Facebook creată de fanii vedetei: „Oamenii au libertatea să aleagă”

de:
02 mart. 2015
45 Afișari
GO ON, OLIVIA STEER: pagina de Facebook creată de fanii vedetei:

Olivia Steer este de profesie jurnalistă și este autoarea cărtii „Dulciuri de poveste”. Vedeta își expune opiniile pe site-ul oliviasteer.ro. 

Sint ziarist si am dreptul – si chiar obligatia – sa documentez si sa aduc in atentia publicului datele si concluziile demersurior mele jurnalistice. Iar in virtutea dreptului la libera exprimare, consfintit de Constitutia Romaniei, sa le fac cunoscute – deocamdata, pe canalele mele de comunicare – singurul loc unde libertatea unui astfel de demers este total neingradita. Cititorii mei au si ei libertatea deplina de a citi sau nu informatiile prezentate, de a le crede sau nu, de a continua ancheta pe cont propriu sau de-a abandona apoi orice cercetare. NU sfatuiesc pe nimeni sa se supuna sau nu vreunei analize sau interventii medicale sau sa urmeze vreun tratament naturist sau alopat. Fiecare este incurajat sa ia cu titlu de inventar informatiile prezentate si sa procedeze apoi dupa cum doreste (cita vreme dreptul de a dispune asupra propriului corp este un alt drept fundamental, garantat de Constitutie).”, este declarația Oliviei Steer, publicată pe pagina de Facebook care o susține.

„Oamenii au dreptul sa fie informati. Oamenii au libertatea sa aleaga. „- aceasta este descrierea paginii de Facebook GO ON, Olivia Steer.

Unele dintre mesajele postate de reprezentanții paginii de Facebook GO ON, Olivia Steer:

„Episcopii din Nigeria acuza oficial OMS si UNICEF ca au sterilizat populatia sub masca vaccinarii: http://www.voltairenet.org/article186917.html.”

„Savantii americani descopera ca de fapt chimioterapia sporeste cresterea tumorala: http://viataverdeviu.ro/chimioterapia-sporeste-cresterea-tumorala.

„Intreaga realitate medicala sta pe picioare de lut. Teoria infectiei este un mit. Virusurile patogene nu exista si nu au fost niciodata demonstrate stiintific. https://jonrappoport.wordpress.com/…/the-invention-of-viru…”

„Un neurochirurg ne explica:

1. pericolele vaccinarii asupra creierului bebelusilor, aflat in plina dezvoltare neurologica, precum si 
2. legatura vaccinurilor cu autismul.

http://vaccineimpact.com/…/dr-russell-l-blaylock-m-d-the-d…/.”

„Discutie la o conferinta cu un IMUNOLOG

Intrebare: Deci in stiinta pare clar ca in primul an de viata, imunizarea foarte probabil nu stimuleaza acel tip de raspuns imun care este asteptat.

Raspuns: Adevarat.

Intrebare: Atunci care este motivul pentru care se continua [vaccinarea in primul an de viata] daca vaccinarea nu face ceea ce ar trebui sa faca?

Raspuns: Vaccinurile sunt administrate la controalele pediatrice, iar ideea este de A DRESA PARINTII SA-SI ADUCA COPIII LA CONTROALE PEDIATRICE, si in realitate doar controlul de la un an este cu adevarat important. Dar pe multi parinti nu-i poti prinde sa vina cu copiii daca nu vin si la doua luni, la patru luni si la sase luni. DECI E MAI DEGRABA O CHESTIUNE DE DRESAT PARINTII. 
E interesant, saptamana trecuta eram la telefon cu cineva de la consiliul public de sanatate, cu una din asistentele responsabile cu vaccinarea. Iar ea zice: „Oh, vei tine prelegeri despre vaccinuri? Vezi, nu uita sa le spui sa vina neaparat la vaccinul ala de un an, fiindca primele trei [la 2, 4 si 6 luni] nu functioneaza.” Iar eu i-am raspuns „Da, stiu” [rasete]

Iata care sunt adevaratele motive ale vaccinarilor din primul an de viata. Nici dupa conceptia alopata ELE NU FUNCTIONEAZA, dar parintii trebuie DRESATI si atrasi in sistem!”

„Domnii studenti la medicina, de azi, sunt medicii care ne vor da sfaturi maine. FARA sa accepte sa ia in considerare multiple surse solide care prezinta informatii importante, relevante pentru medicina. FARA sa doreasca sa ia in considerare nici macar parerea unor colegi de breasla, cu studii, diplome si experienta solida. Deci, fara a dori sa fie cat mai complet informati. Si tot dansii vorbesc despre IGNORANTA! Care poate ucide…”

„ASTA E TARE DE TOT!!! SI DIN SURSA CREDIBILA, DA? 
ALBA-NEAGRA SAU RULETA RUSEASCA LA ANALIZE!

Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer in 2010 prin terapii alternative. Ba chiar a dat reteta ei si altor bolnavi. 
Peste 3 ani, in 2013, la un control de rutina, doamna Tatoiu a aflat ca ARE DIN NOU CANCER. Sotul sau a fost SOCAT. 
O saptamana mai tarziu a repetat analizele si – SURPRIZA – N-AVEA cancer, era SANATOASA tun.

Asta ne da serios de gandit despre ADEVARUL SI SIGURANTA ANALIZELOR. Fiindca, in urma erorilor lor, oameni perfect sanatosi pot primi o veste socanta, numai aceasta veste, in sine, ii poate imbolnavi, apoi sunt supusi chimioterapiei care le otraveste organismul care, precum am vazut, poate fi perfect sanatos!

In acest fel, oameni perfect sanatosi, care primesc un diagnostic gresit, pot efectiv sa ajunga sa moara degeaba! Iar medicii stiti ce vor spune? „CONDOLEANTE”!!!

http://www.realitatea.net/monicai-tatoiu-i-s-a-spus-din-nou….”.

Pagina de Facebook „Stop Olivia Steer” a fost creată de studenți la Medicină care vor să oprească răspândirea sfaturilor medicale din partea unei persoane fără pregătire de specialitate. 

Studenții la Medicină dezaprobă opinia Oliviei Steer conform căreia copilul nu trebuie vaccinat, venind cu dovezi medicale în acest sens. Olivia Steer consideră toate vaccinurile „rele, toxice, mitice, pline de chimicale”.

Studenții consideră că adoptarea deciziilor medicale după sfaturile date de o vedetă – vedetele având o influență mare asupra celor care le admiră – ce contrazic toate recomandările medicilor, poate fi o practică periculoasă nu numai pentru tine și familia ta, dar și pentru cei din jurul tău.

În România, rata de vaccinare împotriva rujeolei, rubeolei şi oreionului a ajuns la 75%, cu 20 de procente mai mică decât nivelul recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Tocmai de aceea, în ultimii ani, în ţara noastră a fost înregistrată cea mai mare epidemie de rubeolă şi rujeolă din Europa.

Medicii spun însă că lipsa imunizării poate avea consecinţe grave, conform digi24.ro.

Ce opinii expuse de Olivia Steer dezaprobă studenții la Medicină:

– ce stim cu siguranta este ca apendicita este o patologie amenintatoare de viata si, netratata la timp, duce adesea la decesul pacientului (tratamentul la care ne referim este, desigur, cel chirurgical – nu-si au locul aici plantele, ceaiurile, sarurile s.a.m.d.)

– ce mai stim cu siguranta este ca o mamaliga, fie ea si „calda si virtoasa”, nu va vindeca litiaza biliara

– am mai invatat ca desi inca incurabil, cancerul poate fi depistat, in multe dintre formele sale (in special cel mamar, de col uterin, de prostata sau colon) in stadiile incipiente ale bolii, cand sansele de supravietuire ale pacientului sunt mult crescute cu tratamentul adecvat!

Mai multe detalii despre pagina de Facebook „Stop Olivia Steer”, AICI

Cookies