GIS, platforma de gestionare a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3, are îmbunătățiri. Care e cea mai utilă

21 sept. 2023
7492 Afișari
GIS, platforma de gestionare a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3, are îmbunătățiri. Care e cea mai utilă
GIS, platforma de gestionare a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3, are îmbunătățiri. Care e cea mai utilă. Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 3

PS3 a anunțat că au fost făcute îmbunătățiri la platforma de gestionare a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3 (GIS). Cea mai utilă: începând de miercuri, 20 septembrie, autorizațiile pentru parcările de reședință vor fi emise automat.

Noi îmbunătățiri la GIS, platforma de gestionare a locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3

Bucureștenii din Sectorul 3 trebuie să știe că, începând de miercuri, 20 septembrie 2023, platforma de gestionare a parcărilor de reședință are noi îmbunătățiri.

Primăria Sectorului 3, despre cea mai importantă îmbunătățire a GIS:

Cea mai importantă modificare a acesteia permite atribuirea automată a autorizațiilor noi pentru parcare, în câteva minute de la depunerea solicitării, în funcție de disponibilitatea locurilor din zona pentru care se face solicitarea, fiind eliminate astfel perioadele de așteptare.

Cum anume se pot obține aceste autorizații pentru parcările de reședință

Fiecare solicitant trebuie să-și creeze un cont, în cadrul căruia va avea posibilitatea să completeze ulterior necesarul de acte, să facă actualizări, sesizări și unde va avea disponibilă inclusiv autorizația de parcare.

După ce va fi depusă solicitarea pe email și aceasta va fi confirmată, solicitanții vor primi la aceeași adresă de email datele de acces în cont. Datele trebuie introduse în platforma pentru parcări a Primăriei Sectorului 3, AICI, pe butonul „Autentificare”, aflat pe pagina principală.

De asemenea, primarul Sectorului 3 a ținut să sublinieze că această nouă îmbunătățire la GIS este pentru parcările de reședință, dedicate bucureștenilor care locuiesc la adresele pentru care solicită autorizațiile. Robert Negoiță a postat pe Facebook un clip video cu pașii necesari pentru crearea conturilor:

Își pot crea conturi și cei care au deja autorizație pentru parcare

În această platformă, își pot crea conturi și bucureștenii care deja au o autorizație pentru parcare în Sectorul 3, indiferent că este nominală sau nenominală. Cu ajutorul acestor conturi, utilizatorii vor putea actualiza date, vor putea face sesizări sau alte solicitări.

Despre autorizațiile de parcare emise de Primăria Sectorului 3

Vă reamintim că Primăria Sectorului 3 emite un număr de autorizații nenominale egal cu numărul locurilor disponibile din fiecare zonă. Concret, dacă într-o zonă (ex. B-11) există un număr de 1629 de locuri nenominale disponibile (marcate cu galben în teren), numărul maxim de autorizații emise va fi de 1629.

În situația în care după atribuirea automată, respectiv emiterea autorizațiilor de parcare aferente locurilor de parcare nenominale, se va constata faptul că solicitantul nu îndeplinește una dintre condițiile prevăzute în regulament, autorizația de parcare își va înceta de drept valabilitatea, a conchis PS3 într-o postare pe Facebook.

Cookies