Ginecologul proxenet le asigura prezervativele „angajatelor” sale

de:
14 ian. 2011
8 Afișari
Ginecologul proxenet le asigura prezervativele

Ginecologul se ocupa personal şi de găsirea clienţilor pentru prostituatele care acceptau să lucreze pentru el, pe internet, dar şi de „protejarea” fetelor de clienţii nemulţumiţi, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

In urma verificărilor efectuate de politistii de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 14 Poliţie, s-a stabilit ca una dintre locaţii le folosite de prostituate îşi are sediul in sectorul 4 din capitala. In ziua de 13.01.2011, în urma unei percheziţii efectuate la adresa respectiva, au fost depistate C. D. de 29 de ani, din judetul Caras-Severin şi V. A. de 19 ani, din judetul Prahova, care practicau prostituţia, iar la sfârşitul zilei îi plăteau lui Nejem Adnan 125 lei, fiecare. Una din fete a declarat că ginecologul era cel care le cumpăra prezervative pentru relaţiile cu clienţii.

În urma extinderii cercetărilor, politistii au identificat inca două locaţii, situate in sectorul 4. In prima a fost depistata o tanara de 17 ani, din judetul Calarasi, care a declarat că practică prostituţia şi că a închiriat apartamentul în urmă cu o lună de la N. Adnan, contra sumei de 400 de euro.

La cealalta adresă au fost depistate H. S. de 27 de ani şi o tanara de 17 ani, ambele din judetul Calarasi, care au declarat că practică prostituţia şi că au închiriat apartamentul în regim hotelier de la N. Adnan, în schimbul sumei de 150 lei pe zi. Acesta se prezenta la apartament în fiecare seară pentru a încasa banii.

Adnan Nejem a fost reţinut, sub acuzaţia de proxenetism.

Cookies