ȘTIRI

Gigi Neţoiu a făcut infarct în închisoare, duminică

Fostul acţionar al FC Dinamo şi Universitatea Craiova, Gigi Neţoiu, a fost transportat la spital duminică, în jurul orei 19.30, cu o ambulanţă solicitată la Secţia exterioară din localitatea Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Surse medicale au declarat corespondentului MEDIAFAX.ro că Gigi Neţoiu a făcut infarct, el fiind transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin la Secţia de Cardiologie, unde medicii l-au stabilizat, în prezent el fiind monitorizat de aparate.

Conform surselor citate, în momentul în care starea pacientului va fi stabilă, acesta va fi transferat, cel mai probabil, la un centru de cardiologie intervenţională din Timişoara.

Gigi Neţoiu este supravegheat în spital de opt angajaţi ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button