ARHIVA B365

Gigi Becali a fost eliberat din închisoare pentru 5 zile

Gigi Becali se află la reşedinţa sa din Pipera, alături de familie. El se va întoarce sâmbătă dimineaţă la închisoare, lucru confirmat pentru România TV de un angajat al Penitenciarului Poarta Albă. Este cea mai lunga permisie pe care a primit-o Gigi Becali de cand a fost condamnat la inchisoare.

Gigi Becali a preferat discreția de această dată. După prima permisie, latifundiarul a fost aspru sancționat de conducerea penitenciarului pentru că a făcut un adevărat spectacol din ziua sa liberă. La locuinţa lui Gigi Becali este linişte, latifundiarul alegând să respecte de data aceasta toate regulile eliberării.

Gigi Becali nu are voie să intervină telefonic în emisiuni televizate şi nici să facă declaraţii politice. Gigi Becali a mers direct la postul de poliţie, pentru vericificarea documentelor, lucrui pe care îl va face şi la plecarea spre penitenciar.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button