Gigi Becali vinde un teren în Floreasca. Va încasa 15 milioane de euro

de:
30 mai 2013
1 Afișari
Gigi Becali vinde un teren în Floreasca. Va încasa 15 milioane de euro

Trei hectare de teren vor fi achiziționate în zona stației de metrou Aurel Vlaicu: Dezvoltatorul Portland Trust, care va finaliza anul acesta clădirile de birouri Floreasca Park, va mai achiziţiona până la sfârşitul acestui an încă trei hectare de teren care aparţin omului de afaceri Gigi Becali, anunță economica.net. 

Preţul pe metru pătrat va fi similar cu cel plătit pentru terenul pe care am ridicat acest proiect (n.r. – Floreasca Park, circa 500-600 de euro). Mai sunt câteva probleme tehnice de rezolvat. E vorba de o suprapunere de cadastru cu un alt teren, dar din moment ce aceste probleme vor fi rezolvate, vom putea cumpăra”, a declarat Florin Furdui, country manager Portland Trust.

Portalnd Trust a cumpărat două hectare de teren de la Gigi Becali în luna decembrie a anului 2010, teren pe care va finaliza proiectul de birouri Floreasca Park, în urma unei investiţii totale de 70 de milioane de euro. Preţul plătit de Portland Trust pentru acest teren a fost estimat la 10 milioane de euro. La finalizare, proiectul celor de la Portaland Trust va fi cea mai verde clădire din Bucureşti şi din ţară.

„Ne-a stat puţin inima în loc când am aflat de arestare (n.r. – arestarea lui Gigi Becali), dar am primit asigurări de la membri familiei că totul este în regulă. S-au făcut procuri şi vom cumpăra terenul de la nepotul lui, Lucian Becali”, a mai declarat Furdui.

Cookies