Gigi Becali ar cam pleca din PNL

de:
07 feb. 2013
0 Afișari
Gigi Becali ar cam pleca din PNL

„Din acest moment domnia sa are opţiunea de a lua o decizie: fie în sensul rămânerii pe durată lungă în PNL ca deputat, fie în sensul revenirii şi reactivării în poziţia de lider al PNG”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a punctat că „este decizia domniei sale” dacă va rămâne parlamentar și va activa în cadrul grupurilor PNL sau va alege să conducă PNG-ul, subliinind în acest context că primirea acestuia în barca liberală „a stârnit mai multe discuții, cele mai multe fără rost”.

Cât despre vreo funcție de conducere pentru Becali în cadrul PNL, Antonescu a susținut că nu i-a fost cerut niciodată acest lucru. „Nu mi-a cerut nicio secundă vreo funcţie de conducere. Domnul Becali este în continuare liderul unui partid, are nişte trăsături de lider, nu este prototipul unui deputat de partid. Mi se pare corect și are dreptul să facă această alegere. Domnul Becali poate să facă orice opţiune fără ca noi să ne supărăm pe domnia sa”, a explicat liberalul.

La rândul său, Becali a explicat că va lua o hotărâre în săptămâna următoare, asta după ce se va sfătui „cu alte persoane cu care se sfătuiește din punct de vedere politic”. „Vă pot spune că dl Antonescu mi-a propus așa: rămâi în PNL sau revii la PNG, să-mi dai un răspuns. Am spus: am nevoie de timp o săptămână, ca să iau o hotărâre, în funcție de alte discuții cu alte persoane cu care mă sfătuiesc din punct de vedere politic. Poate cu dl Quintus o să mă sfătuiesc”, a declarat George Becali. El a arătat însă că principalul său sfătuitor rămâne „Împăratul Cristos”, la care se va ruga zilele acestea să-i spună ce să facă.

Sursa: realitatea.net

Cookies