ARHIVA B365

Gigi Becali poate scăpa în două luni de închisoare

Condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este tot mai aproape să părăsească arestul de la Poarta Albă, scrie romaniatv.net.

În urmă cu cîteva zile, Becali a avut o întîlnire la penitenciar cu apărătorii săi, cu care a discutat despre dosarul înaintat deja comisiei pentru eliberarea condiţionată.

„Cei care-l reprezintă pe Becali au obţinut din partea oficialilor de la Poarta Albă mai multe documente pozitive despre realizările patronului stelist în puşcărie, despre comportamentul foarte bun al acestuia. Şi faptul că a lucrat la Academia lui Gică Hagi îl va ajuta mult pe Becali”, spun sursele ziarului.

În urmă cu 10 zile, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan, a comentat posibilitatea ca Becali să iasă mai devreme din închisoare: „În acest moment, domnul Gigi Becali nu întruneşte condiţiile de eliberare”.

Unul dintre avocaţii patronului a făcut precizări: „Cînd s-au făcut acele declaraţii nu puteam să cerem eliberarea. Acum, după 20 de luni, legea ne permite să facem această cerere, care mai mult ca sigur va fi aprobată de către judecători. Ne bazăm pe faptul că domnul Becali nu este un pericol public, iar în penitenciar a avut un comportament exemplar”, scrie gsp.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button