ARHIVA B365

Gigi Becali, pedepsit pentru circul televizat din timpul permisiei

Gigi Becali a fost sanctionat, urmand ca in urmatoarele 2 luni sa nu primeasca nici macar pachetele din partea rudelor. In plus, patronul Stelei poate sa-si ia adio de la permisia de o zi pe luna, anunta www.stirileprotv.ro. Sanctiunea vine dupa ce Gigi Becali s-a intalnit cu presa si a tinut o conferinta de presa ad-hoc desi semnase un act prin care se angaja sa nu apara la TV, transmite corespondentul Stirile ProTV, Ovidiu Oanta.

Potrivit România TV, după ce a revenit în puşcărie, Gigi Becali l-a sunat pe vărul său Virgil, căruia i-a transmis că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Poarta Alba. Latifundiarul a fost pedepsit pentru că a intrat în direct la România TV, pentru că a stat prea mult de vorbă cu presa în ziua lui liberă şi pentru că nu şi-a petrecut mai mult timp alături de familie. Astfel, lui Gigi Becali îi vor fi reduse numărul de vizite şi numărul de pachete pe care le primea de acasă.

„Domnul Becali nu avea voie sa faca tot ce a facut in cele 24 de ore in care a fost liber. Dansul trebuia sa se duca in liniste acasa, sa-si vada familia in liniste, sa se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la politia unde apartine si sa se prezinte la penitenciar la ora stabilita de conducere.

Din pacate, dansul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar si faptul ca s-a dus cu documentul la politie cand a plecat si cand a ajuns acasa si cand a plecat de acasa. In rest, a incalcat aproape toate regulile unui detinut care iese pentru 24 de ore in permisie. Nu avea voie sa dea declaratiile respective presei, cu iz politic si asa mai departe. In zile urmatoare domnului Becali i se va comunica decizia conducerii dupa ce dansul a incalcat unele reguli”, a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului Poarta Alba, Gabriel Botezan, in Fanatik.

Becali a iesit luni dimineata de la Poarta Alba si a ajuns dupa cateva ore la Bucuresti. El a vorbit cu presa timp de aproape 2 ore si a facut cateva declaratii cu caracter politic. „Daca iese Ponta presedinte ma gratiaza in secunda urmatoare. Si pe mine si pe Gica Popescu!”, a spus patronul Stelei in fata camerelor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button