Gigi Becali îşi sărbătoreşte ziua de naştere în închisoare

de:
25 iun. 2013
1 Afișari
Gigi Becali îşi sărbătoreşte ziua de naştere în închisoare

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, comisia Penitenciarului Bucureşti Jilava a respins cererea lui Becali prin care acesta solicita să părăsească pentru o zi închisoarea, răspunsul fiind comunicat avocaţilor acestuia.

Cererea de permisie a fost depusă, în 21 iunie, la penitenciar şi a fost analizată de Comisia de disciplină.

În solicitare au fost invocate motive familiale, conform articolului 69, alineatul 1, litera c, din Legea nr. 275/2006 privind executarea pedepselor, care prevede acordarea permisiunii de ieşire din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an, pentru persoanele care „au o bună conduită şi au dovedit stăruinţă în muncă sau în cadrul activităţilor educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, al instruirii şcolare şi al formării profesionale” (articolul 68, alineatul 1, litera e).

Avocatul lui Becali, Pavel Abraham, a explicat, pentru MEDIAFAX, că obiceiul machedonilor este ca de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere, amintind şi că Becali nu doreşte ca soţia şi fiicele să îl viziteze la închisoare.

Abraham a mai spus şi că Gigi Becali este dispus să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie din penitenciar.

Gigi Becali, care împlineşte marţi 55 de ani, a participat duminică la Jilava la slujba de Rusalii oficiată de 11 călugări de la Muntele Athos.

Cookies