Curtea de Apel a decis: Gigi Becali rămâne în închisoare

de:
14 aug. 2013
0 Afișari
Curtea de Apel a decis: Gigi Becali rămâne în închisoare

Avocata Paula Iacob a arătat că apărarea a depus la instanţă suficiente probe care să arate că există suficiente motive pentru întreruperea pedepsei. „Azi s-a făcut exact ce a spus instanţa de fond că nu s-a făcut: au fost depuse probe pertinente că este acţionar majoritar în mai multe firme şi că nu toate hotărârile le poate lua un mandatatar”, a spus Iacob, citată de rtv.net.

Celălalt avocat al lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a arătat că sunt 10 firme a căror soartă depinde de eliberarea temporară a lui Becali, unele fiind deja în insolvenţă. „Se alege praful: oamenii îşi pierd locurile de muncă, iar statul nu mai câştigă taxe. La urma urmelor, vorbim de un om care aduce statului bani”, a spus avocatul.

Situaţia este cu atât mai presantă la clubul Steaua Bucureşti, Becali susţinând în faţa instanţei că jucătorii vor pleca dacă nu îşi vor putea negocia personal cu el contractele care sunt pe cale să expire. Abraham a prezentat o listă cu 7 jucători care vor să îşi negocieze cu Becali contractele.

Pentru a arăta cât de necesară este prezenţa lui Becali la Steaua, Abraham a depus la dosar şi ofertele în original depuse de cluburile Tottenham Hotspur şi Lazio Roma pentru jucătorul Chiricheş: prima de 8.000.000 €, a doua de 4.000.000 €.

Gigi Becali a fost adus din penitenciar la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde se judecă solicitarea sa de întrerupere a pedepsei. Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi fotbalistul Mihai Răduţ au venit să-l încurajeze pe Becali.

Cookies