ARHIVA B365

Gigi Becali, dus de urgență la spital

Patronul Stelei a fost dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde i s-a făcut un nou set de analize. Potrivit România TV, între timp, avocata se pregăteşte să atace cu recurs decizia magistraţilor care au hotărât să nu îi întrerupă pedeapsa lui Becali ca să se opereze în străinătate, informează rtv.net.

GIGI BECALI s-a simţit rău şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit România TV, el a stat peste o oră şi jumătate la secţia de neurochirurgie, unde i s-au făcut un set de analize.

Totodată, magistraţii constănţeni au publicat motivarea deciziei prin care lui Gigi Becali i s-a respins cererea de a se opera în străinătate, iar avocata sa, Maria Vasii, are trei zile la dispoziţie pentru a formula recurs împotriva deciziei magistraţilor.

Gigi Becali a fost dus şi sâmbăta trecută la Spitalul din Constanţa, el suferind un atac de panică, după ce timp de două ore a avut un picior semiparalizat.

Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală. GIGI BECALI a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale şi a declarat că vrea să se opereze în străinătate, motivând că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie, însă judecătorii i-au respins cererea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button