ARHIVA B365

GIGI BECALI, cercetat disciplinar, după ce a făcut declarații publice în cele 24 de ore de libertate

Astfel, el ar putea să-și piardă privilegiile obținute în penitenciar, după ce a încălcat mai multe dispoziții valabile pentru cele 24 de ore de libertate conform B1TV.

Gigi Becali a fost sancţionat pentru că nu a respectat regulile în timpul permisiei de luni, 12 mai.

Potrivit România TV, după ce a revenit în puşcărie, Gigi Becali l-a sunat pe vărul său Virgil, căruia i-a transmis că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Poarta Alba. Latifundiarul a fost pedepsit pentru că a intrat în direct la România TV, pentru că a stat prea mult de vorbă cu presa în ziua lui liberă şi pentru că nu şi-a petrecut mai mult timp alături de familie. Astfel, lui Gigi Becali îi vor fi reduse numărul de vizite şi numărul de pachete pe care le primea de acasă. 

De asemenea, Becali era obligat ca imediat după eliberare să se prezinte la sediul IPJ Ilfov, însă acesta a trecut pe acasă, apoi a mers la cimitir și abia la final s-a prezentat la poliție.

Astfel, Becali ar putea să-și piardă regimul deschis de executare al pedepsei.

Patronul clubului Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă cu o permisie de 24 de ore. El a spus că merge să îşi vadă familia, apoi va merge la cimitir şi la Poliţie.

„Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine, că nu pot să fiu arătat cum vrea şi când vrea cineva, sunt un om, nu sunt sălbatic, vorbesc cu oamenii. Nu mă arată nimeni când vrea, numai Dumneazeu poate să mă arate, nu este nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu şi numai un Hristos am, atât”, a spus finanţatorul Stelei.

Gigi Becali s-a întâlnit, în primele sale ore de liberatate, la vila din Pipera, cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi s-a întors marţi dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă, unde își ispășește pedeapsa în urma Dosarului Transferurilor.

Înainte de a intra în unitatea de detenţie a făcut declaraţii presei și a spus că se întoarce liniștit la Penitenciarul Poarta Albă, după ce şi-a liniştit familia, care a văzut că este sănătos.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button