Gigi Becali, atacat dur de Radu Banciu: „O să te toc şi o să te fac zdrenţe”. Care este motivul

de:
08 iun. 2013
1 Afișari
Gigi Becali, atacat dur de Radu Banciu:

„Gigi a dat un comunicat la gura puşcăriei şi i l-a dat lui Meme. Doi chiori s-au întâlnit şi unul îi dicta celuilalt. Zici că e scrisoarea lui Vanghelie cu Oana Mizil. Gigi, nu se poate să te lăsăm în pace. Nu o să te uit până ajungem pe lumea cealaltă. Nu te iert nici pe tine, nici pe familia ta. Niciodată nu o să ai linişte, decât dacă vii în genunchi şi îţi ceri scuze. Pentru toţi cei pe care i-ai umilit. Acum, s-a întors roata, eşti la mâna noastră”, a declarat Radu Banciu în emisiunea pe care o prezintă.

Jurnalistul susţine că va vorbi despre Gigi Becali „când va avea chef”. „O să te toc mărunt. Să mă ţii minte toată viaţa, nenorocitule! Cu mine nu-ţi merge, măi, băiatule, o să te toc şi o să te fac zdrenţe cât de jos ai fi, te voi juca în picioare”, a mai spus Radu Banciu, citat de gandul.info. 

Gigi Becali a trimis un mesaj către mass-media din România, făcut public, joi, de Mihai Stoica, managerul general al clubului Steaua. „Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima sa-mi acordati un minim respect: Lasati-mi familia in pace. Nu ma mai haituti. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni sa nu mai comenteze despre mine. Am o pedepasa pe care vreau s-o execut asa cum trebuie. Imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa relatia dintre mine si presa”. 

Gigi Becali a fost condamnat din nou la închisoare, în dosarul „valiza”. Judecătorii au admis, marţi, cererea procurorilor de recurs, în dosarul „Valiza”. Omul de afaceri a primit trei ani de închisoare cu executare în dosar. Acesta execută deja pedeapsa de trei ani de închisoare pentru transferul de terenuri de la MApN.

Cookies