ARHIVA B365

Gigi Becali ar putea vinde Steaua pe 70.000.000€

Gigi Becali a şocat încă de săptămîna trecută, din ziua în care a fost acasă în permisia obţinută de la închisoare. După ce a stat de vorbă doar cîteva minute cu Reghecampf şi cu o parte dintre jucători, patronul a făcut public un anunţ surprinzător: „Nu mă mai interesează Steaua, le-am spus că pe mine mă interesează doar banii din Liga Campionilor. Banii, atît, restul, meciuri, rezultate, mai ales cele din campionatul românesc, nu mai îmi aduc emoţiile din trecut”, scrie fanatik.ro.

Dostul antrenor stelist Cosmin Olăroiu este cel care i-a adus patronului din Ghencea o ofertă de la un prinţ din Zona Golfului pentru o posibilă tranzacţie. „Gigi nu se află la prima ofertă serioasă pentru a vinde Steaua. Acum un an a fost plecat cîteva zile în Dubai, iar lumea s-a grăbit să afirme că el a vrut să fugă din ţară deoarece aştepta un verdict la unul dintre dosarele sale. Încă de-atunci, Gigi a avut primele contacte cu nişte şeici interesaţi să preia Steaua. Însă nu s-a ajuns la nici un numitor comun. Aceştia ar dori să ofere acum 70.000.000 de euro, sumă cu care Gigi ar putea fi tentat să vîndă echipa”, au dezvăluit surse din Ghencea.

Dacă în trecut negocierile pe care le-a mai avut cu diferiţi cetăţeni străini pentru o posibilă vînzare a Stelei nu s-au încheiat cu succes, multe dintre ele fiind praf în ochi aruncat presei, deoarece Gigi Becali nu era atît de decis să vîndă clubul, de această dată, faptul că a ajuns în puşcărie şi din cauza fotbalului – şi, implicit, a Stelei -, l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să se gîndească serios la posibilitatea renunţării la Steaua dacă oferta va fi una avantajoasă! „De la fotbal mi s-a tras tot! Eu am vrut să fac mult bine pentru Steaua şi a ieşit prost de tot! Familia mă presează să ies o dată pentru totdeauna din viaţa publică după ce scap de puşcărie”, s-a plîns mereu Gigi apropiaţilor. Becali aşteaptă, însă, să vadă dacă Steaua intră în Liga Campionilor. Fireşte, e vorba de suma imensă pe care Liga Campionilor poate să i-o aducă. Anul trecut, Steaua a reuşit să strîngă nu mai puţin de 20 de milioane de euro din participarea în cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button