ARHIVA B365

Gigi Becali rămâne cu sporul de pedeapsă de 6 luni de închisoare

Tribunalul Constanţa a respins cererea latifundiarului de reducere a pedepsei, pe motiv că cererea este redundantă, anunţă Realitatea TV. Potrivit aceleiaşi surse, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la o instanţă superioară în termen de trei zile.

Gigi Becali, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a cerut, în 4 iulie, să-i fie redusă cu şase luni pedeapsa pe care o are de executat în condiţiile în care condamnarea dată în dosarul „Valiza” nu mai este incriminată de noul Cod Penal.

Tribunalul Constanţa a judecat această solicitare în data de 6 august, instanţa rămânând în pronunţare pentru 13 august. La termenul de miercuri, instanţa a amânat din nou pronunţarea, tot cu o săptămână, stabilind ca nou termen data de 20 august.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button