ȘTIRI

Gigi Becali nu va fi eliberat

UPDATE: Cererea lui Gigi Becali a fost respinsă, însă avocata lui poate contesta decizia.

Gigi Becali a fost adus, miercuri dimineaţă, de la penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat, la Tribunalul Constanţa, unde a avut loc un nou termen în procesul în care a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale, informează Mediafax.

Becali s-a prezentat în faţa magistraţilor purtând, ca şi la termenele anterioare, un guler cervical, el cerând instanţei să admită solicitarea de întrerupere a pedepsei.

El a spus că la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toţi concluzionând că intervenţia chirurgicală este iminentă.

Judecătorii au luat act de raportul medico-legal întocmit de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa, urmând să stabilească, joi, dacă se impune întreruperea pedepsei în cazul lui Gigi Becali, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală.

Avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, cea care a obţinut eliberearea poliţistului Cristian Cioacă, a cerut instanţei întreruperea executării pedepsei, deoarece, conform expertizei medico-legale, omul de afaceri suferă de o afecţiune gravă şi are nevoie de intervenţie chirurgicală, aceasta neputând fi făcută în sistemul penitenciar.

Ea a precizat că nu există opinii contradictorii în expertiza medico-legală şi că cei doi medici specialişti care au întocmit raportul au avut aceeaşi opinie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button