Gigi Becali a pierdut toate drepturile obținute în închisoare

de:
19 mai 2014
0 Afișari
Gigi Becali a pierdut toate drepturile obținute în închisoare

Gigi Becali a fost pedepsit ca urmare a comportamentului pe care l-a avut în ziua liberă, scrie romaniatv.net.

Potrivit România TV, patronul Stelei a primit două pedepse grele pentru modul în care s-a comportat în ziua eliberării. Astfel, el nu mai are voie să meargă la biserică şi, de asemenea, a pierdut dreptul de a munci.

Gigi Becali a primit luni, 12 mai, o zi liberă de la Penitenciarul Poarta Albă şi a mers la familie, la casa din Pipera. 24 de ore mai târziu, după ce a revenit în puşcărie, Becali l-a sunat pe vărul său Virgil, căruia i-a transmis că a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Poarta Alba. Latifundiarul a fost pedepsit pentru că a stat prea mult de vorbă cu presa în ziua lui liberă şi pentru că nu şi-a petrecut mai mult timp alături de familie.

La sfârşitul săptămânii trecute, Gigi Becali a depus o plângere împotriva conducerii penitenciarului Poarta Albă, în care a scris: „Vă rog să aveţi în vedere că nu am adus vreun prejudiciu de nicio natură siguranţei naţionale, că nu am adus ofensă siguranţei publice. (…) Nu am divulgat informaţii confidenţiale şi nu am prejudiciat autoritatea puterii judecătoreşti şi nici pe cea a Administraţiei Penitenciarelor”.

Cookies