Gigi Becali a fost transferat la penitenciarul Rahova: va avea un regim de detenție semideschis

de:
21 mai 2013
4 Afișari
Gigi Becali a fost transferat la penitenciarul Rahova: va avea un regim de detenție semideschis

Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină au fost aduşi, luni seară, din arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul de Maximă Siguranță București – Rahova.

În închisoare, cei trei vor sta, timp de 21 de zile, la Secţia de carantină, pentru a fi evaluaţi şi supuşi unor investigaţii medicale, notează Rtv.net.

Bărbații au fost aduşi luni seară la arestul Poliţiei Capitalei de polițiștii care au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei, emise de instanţă.

Babiuc şi Cioflină au fost aduşi primii la arest, după ce au fost luaţi de poliţişti de acasă. Becali, care s-a predat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, a fost adus la arest în jurul orei 21.50, cu o maşină cu geamuri fumurii a Poliţiei.

Gigi Becali va avea un regim de detenţie semideschis, întrucât are o pedeapsă mai mică de cinci ani de închisoare. Astfel, el se va putea plimba neînsoţit în spaţiile deschise din penitenciar, în timpul zilei celula lui rămâne deschisă şi îşi poate organiza timpul mai liber decât alţi deţinuţi,

Totodată, Gigi Becali poate munci în afara penitenciarului, dacă îşi va găsi un loc de muncă; el va lucra sub pază, supravegheat de agenţi ai penitenciarului neînarmaţi.

Cookies