BAZAR

Gigi Becali a fost sancționat la Jilava pentru că a luat legătura cu familia

Gigi Becali a fost pedepsit de şefii Penitenciarului Jilava pentru că a folosit cartela colegului său de celulă pentru a telefona familiei, după ce epuizase numărul de minute la care are dreptul zilnic ca deţinut.

 Gigi Becali ar fi primit din partea unuia dintre colegii săi cartela de telefon pentru a putea discuta cu vărul său, Virgil Becali, despre mai multe probleme legate de familie şi de clubul Steaua, informează RTV.

La sfârşitul lunii august, Gigi Becali a solicitat să fie strămutat de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă, după ce fusese sancţionat de conducerea închisorii pentru că folosise o altă cartelă telefonică pentru a putea vorbi în exterior. La momentul respectiv nu s-a spus nimic despre destinatarul telefonului, însă se pare că Gigi Becali obţinuse inclusiv avizul oficialilor închisorii pentru a putea folosi cartela colegului de celulă, care în acest scop a renunțat la o discuție cu soția sa.

Potrivit avocatului Daniel Ionaşcu, care l-a vizitat sâmbătă pe Gigi Becali la Jilava, susţine că acesta obţinuse avizul conducerii închisorii pentru acel telefon suplimentar, aviz de care nu s-a mai ţinut, ulterior, cont.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button