ȘTIRI

Gigi Becali a câştigat procesul cu penitenciarul Poarta Albă

Gigi Becali a fost dus marţi dimineaţă la Judecătoria Medgidia, unde instanţa a luat în discuţie cele trei plângeri depuse de avocaţii lui GIGI BECALI împotriva sancţiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Albă, unde este încarcerat, informează Rtv.net.

Aceste sancţiuni prevăd interzicerea dreptului de a primi pachete, dar şi interzicerea dreptului la muncă pe toată perioada anchetei. Sancţiunile au fost dispuse imediat după permisia de 24 de ore a lui GIGI BECALI, lui reproşându-i-se, între altele, că a stat prea mult de vorbă cu presa.

În plângerea lor, avocaţii lui GIGI BECALI au invocat jursiprudenţa europeană în materie de Drepturi şi Libertăţi Individuale.

GIGI BECALI are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în Dosarul Valiza şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button