Gigi Becali a dezvăluit câte milioane îl costă candidatura la parlamentare din partea PNL

de:
19 oct. 2012
0 Afișari
Gigi Becali a dezvăluit câte milioane îl costă candidatura la parlamentare din partea PNL

Ludovic Orban spune că s-a gândit să renunțe la candidatura din partea PNL, după ce l-a auzit pe Gigi Becali atacând vechi liberali precum Tăriceanu sau Chiliman. 

Candidatura lui Gigi Becali a fost aprobată cu derogare de vechime, de către Biroul Politic Național.

În replică, Gigi Becali a declarat la Realitatea TV că nu îl interesează părerea lui Orban. „Nimeni nu ţine cont de ce spune domnia sa”, a răspuns Becali. Acesta a adăugat că nu poate să îl atace pe Tăriceanu „pentru că i-a promis ceva lui Crin Antonescu”. Noul membru al PNL a mai comentat că „declaraţiile nemulţumiţilor din PNL depăşesc orice limită” şi că le va răspunde acestor persoane după alegeri.

25 de milioane de euro

De asemenea, Gigi Becali a spus la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Newsroom de vineri, că îl costă 25 milioane de euro candidatura. Întrebat de Ema Zeicescu ce vor face liberalii cu banii, Gigi Becali a răspuns, ironic: „Te cumpără pe tine!”.

Șeful PNL – Crin Antonescu – a susţinut la acelaşi post TV că” nu există nicio componentă financiară în legătura dintre Gigi Becali şi PNL, nici cu Crin Antonescu sau Rareş Mănescu”, primarul Sectorului 6 şi coordonatorul campaniei liberalilor la nivel naţional.

Recent intrat în rândul liberalilor, după ce a plecat din PDL, Honorius Prigoană (fiul deputatului Silviu Prigoană care a demisionat din PDL) nu a fost inclus pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare programate pe 9 decembrie 2012. 

Cookies