Gică Popescu, înapoi în închisoare, după înmormântarea tatălui său

de:
16 mai 2014
0 Afișari
Gică Popescu, înapoi în închisoare, după înmormântarea tatălui său

GICĂ POPESCU a ajuns la Calafat joi dimineaţă, după ce comisia de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat, i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore pentru a participa la înmormântarea tatălui său. Popescu a ieşit din unitatea de detenţie în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să urce în maşina care îl aştepta în faţa penitenciarului.

Fostul internaţional GICĂ POPESCU nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor la sosirea la casa părintească, ci doar le-a mulţumit acestora după ce i-au transmis condoleanţe, scrie realitatea.net.

Constantin Popescu, tatăl lui GICĂ POPESCU, în vârstă de 71 de ani, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

Tatăl fostului fotbalist GICĂ POPESCU a fost înmormântat, joi după-amiază, în cimitirul central din Calafat, în prezenţa a peste 800 de persoane, la funeralii fiind prezenţi zeci de foşti fotbalişti, între care Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Rodion Cămătaru.

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Cookies