ARHIVA B365

GICĂ POPESCU, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! Gică Popescu, condamnat la 3 ani închisoare

GICĂ POPESCU a fost condamnat definitiv la trei ani și o lună de închisoare cu executare,în sentința pronunțată marți de Curtea de Apel. 

Gică Popescu a primit 3 ani şi o lună de închisoare cu executare şi nu va mai putea candida la alegerile FRF.

Gigi Neţoiu a primit 3 ani şi patru luni de închioare cu executare.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Victor Becali a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Gică Popescu a primit 3 ani şi o lună de închisoare cu executare şi nu va mai putea candida la alegerile FRF. Gigi Neţoiu a primit 3 ani şi patru luni de închioare cu executare.

Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

I s-a interzis, de asemeni, lui GEORGE COPOS, să mai dețină vreodată un club de fotbal în România. 

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa, a fost internat cu afecţiuni severe la Spitalul Elias din Capitală. El suferă de probleme cardiovasculare şi de diabet, potrivit Mediafax.

Dana Safta, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Elias, declară că Jean Pădureanu a fost adus duminică la unitatea sanitară, de la aeroport, după ce a acuzat o stare de confuzie. Pădureanu este internat la Secţia neurologie.

„Iniţial s-a suspectat că ar fi avut accident vascular cerebral, dar, în urma investigaţiilor, medicii au stabilit că este vorba de un diabet sever decompensat şi o suferinţă cardiovasculară severă”, a spus dr. Dana Safta.

Jean Pădureanu a fost judecat în dosarul transferurilor de jucători, Curtea de Apel Bucureşti urmând să pronunţe marţi decizia finală în această cauză. În acelaşi dosar sunt acuzaţi Victor şi Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Mihai Stoica şi Cristian Borcea.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au finalizat în 11 februarie dezbaterile în acest dosar şi au stabilit să dea decizia în 25 februarie, scrie Mediafax.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button