Gică Popescu a ieșit joi din închisoare. Cum arată fostul fotbalist FOTO

de:
26 iun. 2015
2 Afișari
Gică Popescu a ieșit joi din închisoare. Cum arată fostul fotbalist FOTO

In luna martie a anului 2014, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani o luna si zece zile de inchisoare in „Dosarul Transferurilor”, fostul mare fotbalist roman fiind incarcerat la penitenciarul Rahova, acolo unde au mai fost dusi si Mihai Stoica si George Copos sau Jean Padureanu, scrie cancan.ro.

Pentru ca a achitat integral suma datorata statului, dauna, dar si datorita faptului ca a avut un comportament impecabil, Gică Popescu a primit mai multe permisii. Prima a avut loc in luna mai a anului trecut, atunci cand tatal fostului fotbalist s-a stins din viata in urma unui infarct.

Joi dimineata, Gica Popescu a iesit, din nou, din inchisoare, fiind preluat de la poarta penitenciarului de Luminita, sotia sa. Cei doi au mers mai intai acasa, unde fiecare s-a schimbat intr-o tinuta mai lejera.Luminita cu o rochie lunga si lejera de culoare albastra, iar fostul fotbalist  cu un tricou negru si pantaloni scurti de aceeasi culoare.

In toamna aceasta, mai precis in apropierea datei de 1 octombrie, cand fostul international roman va ispasi jumatate din pedepsa, aparatorii angajati de Popescu vor sa ceara eliberarea conditionata a acestuia.

 
 
Cookies