Ghiță cere audiență la procurorul șef al României. Băsescu, Ponta și Oprea- citați ca martori

de:
29 iun. 2015
0 Afișari
Ghiță cere audiență la procurorul șef al României. Băsescu, Ponta și Oprea- citați ca martori

Ghita, aflat sub control judiciar si avand interdictie de a parasi municipiul Ploiesti, sustine ca are de prezentat procurorului general „informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava”.

Sebastian Ghita arata in petitia inaintata procurorului-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti ca are convingerea ca poate dezvalui aspectele mentionate doar procurorului general Tiberiu Nitu si afirma ca va solicita ca premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, premierul interimar Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, in prezent coordonator politic al PSD, sa fie citati ca martori, informează Hotnews.ro.

Textul petitiei inaintate de Sebastian Ghita in vederea unei audiente la procurorul general Tiberiu Nitu:

„Domnule Procuror Sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghita, deputat in Parlamentul Romaniei, sa-mi facilitati o audienta la domnul Procuror General al Romaniei, domnul Tiberiu Nitu.

Mentionez ca doresc sa prezint informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava care se petrece astazi in Romania.

Am convingerea ferma ca nu pot dezvalui aceste aspecte unei alte persoane deoarece ma tem pentru mine si pentru familia mea si pentru cunoscutii mei, avand in vedere gravitatea lucrurilor.

Citeste si Deputatii juristi, despre cazul Sebastian Ghita: Nimeni nu poate pune interdictii parlamentarilor

Din cauza interdictiei de a parasi Ploiestiul ma vad nevoit sa apelez la dumneavoastra pentru a obtine aceasta audienta. Mentionez ca printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si inca un numar de persoane care au participat impreuna cu mine la evenimentele pe care vreau sa le descriu.

Consider ca la momentul citarii voi obtine permisiunea de a parasi Ploiestiul.

Va rog sa trimiteti aceasta cerere Procurorului general al Romaniei.

Va multumesc”

Cookies