ARHIVA B365

Ghiseul.ro, sistemul de plată online a taxelor, valabil de miercuri pentru locuitorii sectoarelor 2 şi 6

Prima etapă prevede includerea în sistem a oraşelor care au peste 150.000 de locuitori. În cea de-a doua etapă, locuitorii oraşelor cu până la 150.000 de locuitori vor putea plăti taxele online prin această plaformă, urmând ca, în cel mult alte şase luni, să fie integrate în sistem şi comunele şi a instituţiile publice nevizate în primele două stadii. Valerian Vreme, Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a României (MCSI), a declarat, citat de Wall-Street.ro, că, prin intermediul www.ghiseul.ro, cozile interminabile de la ghişee vor fi de domeniul trecutului, iar timpul alocat plăţilor se va reduce considerabil.

www.ghiseul.ro sau Sistemul Naţional Electronic de Plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cu cardul bancar (SNEP), este administrat şi operat de Centrul Naţional de Management pentru Societatea Informaţională (CNMSI), instituţie din subordinea MCSI.

Cei care accesează SNEP, vor primi un user şi o parolă, care vor fi furnizate administraţia locală, pentru efectuarea plăţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button