Ghid VIDEO | eSector6, aplicația prin care bucureștenii din S6 pot plăti taxele și impozitele locale. ”Plătești simplu, de-acasă!”

15 ian. 2023
213 Afișari
Ghid VIDEO | eSector6, aplicația prin care bucureștenii din S6 pot plăti taxele și impozitele locale. ”Plătești simplu, de-acasă!”
Ghid VIDEO | eSector6, aplicația prin care bucureștenii din S6 pot plăti taxelor și impozitele locale. ”Plătești simplu, de-acasă!” | Sursa foto: primăria S6

Primăria S6 anunță că, de-acum încolo, bucureștenii din acest sector al Capitalei își pot plăti taxele și impozitele locale cu ajutorul aplicației eSector6:

E foarte simplu și rapid să plătești taxele și impozitele, chiar din propria casă, cu ajutorul aplicației de mobil #eSector6.  Tot ce trebuie să faci e să o descarci din Google Play sau App Store, să îți creezi un cont și să introduci datele unui card valid.

Pentru ca folosirea aplicației să fie cât mai ușoară, Primăria Sectorului 6 publică, pe pagina sa de Facebook, și un ghid video în care sunt descriși, cu explicații, toți pașii care trebuie făcuți pentru plata taxelor și impozitelor, cu explicații.

Puteți vedea ghidul video pentru inițializarea apalicației #eSector6  AICI.

Condiții pentru plata taxelor și impozitolor prin eSector6 app

În același timp, Primăria S6 atrage atenția că pot face plăți prin intermediul acestei aplicații persoanele fizice care locuiesc sau care au bunuri în Sectorul 6.  Încă o informație folositoare este aceea că pot fi plătite doar taxele debitate pe rol, NU și alte tipuri de taxe, precum cele extrajudiciare sau de buletin.

De asemenea, suma afișată trebuie plătită integral; în aplicație nu există opțiunea de a depune doar o parte din sumă.

Citește și:

Cookies