Ghid pentru românii care merg la meciurile din EURO 2016, elaborat de MAI. Ce trebuie să știi

de:
10 iun. 2016
0 Afișari
Ghid pentru românii care merg la meciurile din  EURO 2016, elaborat de MAI. Ce trebuie să știi

Printr-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Interne(MAI) anunţă că împreună cu Ministerul Afacerilor Externe(MAE) şi Federaţia Română de Fotbal(FRF) a elaborat Ghidul pentru Campionatul European de Fotbal 2016, ce conţine reguli pentru suporterii români care vor merge la meciurile din Franţa.

Ghidul arată că suporterii care vor dori să intre pe stadioane trebuie să aibă obligatoriu la ei, printre altele, un document de identitate cu fotografie ( paşaport, carte de identitate, permis de conducere).

“Accesul în stadion se va face individual, inclusive pentru copii de orice vârstă, pe baza unui tichet valid sau pe baza unei acreditări emise de organizator. Refuzul posesorului biletului/acreditării de a se verifica documentul de acces de către personalul de ordine poate duce la interzicerea accesului în stadion al persoanei în cauză. Posesorul de bilet care are vârstă mai mică de 16 ani va putea intra în stadion doar însoţit de un adult, acesta din urmă fiind responsabil de comportamentul în stadion al tânărului”, se notează în ghid. 

Suporterii vor trece prin trei filtre successive înainte de a intra în tribune. Potrivit ghidului, la primul se va verifica autenticitatea biletelor cu un marker chimic, pe cel de-al doilea se va realize controlul corporal sumar şi la ultimul se va realize accesul şi controlul biletelor prin turnichete.

Accesul pe stadioane se va putea face cu trei ore înainte de începerea partidei, porţile urmând să fie închise la o oră şi jumătate după terminarea partidei.

„Pentru prima oară, biletele sunt securizate cu hologramă color, cod de bare şi perforaţii microscopice executate cu laser, ce sunt detectabile doar cu dispozitive speciale din dotarea personalului de securitate ceea ce face practic imposibilă contrafacerea acestora”, se mai arată în ghid.

Puteți consulta GHIDUL MAI pentru EURO 2016 AICI.

 

Cookies