Ghid de supraviețuire în apartamentul tău din București. Azi, la cine suni să te-ncălzești

08 dec. 2020
74 Afișari
Ghid de supraviețuire în apartamentul tău din București. Azi, la cine suni să te-ncălzești

Bine, cea mai bună soluție ar fi să îți faci bagajele și să pleci într-o țară tropicală. Bostwana, de pildă, pentru că presupun că te-ai plictisit să-i citezi moneda de fiecare dată când pui mâna pe calorifer. Dar nu se poate, fiindcă e pandemie, așa că mai trecem la lucruri realiste, deci practice.

O altă soluție ar fi să încerci să dai de cei de la Termoenergetica

Nu știm dacă vei rezolva problema. Însă operațiunea se bazează pe Principiul Întâi al Termodinamicii, conform căruia dacă freci suficient de mult telefonul, acest lucru va duce la degajare de căldură. Îmbucurător să știi că măcar fizica e de partea ta.

Ai la dispoziție două numere de telefon

Primul este 031.9442. Trebuie să știi că aici “răspunde doar robotul”. Adică vei selecta din meniu sectorul tău, după care niște voci care par că au făcut clasa a doua la Româno-Americană îți vor spune unde s-a întâmplat avaria și dacă strada ta se află pe lista neagră. Atenție! Încearcă să auzi totul din prima, pentru că altfel o vei lua de la capăt.

La al doilea număr de telefon – 0800.820.002 îți va răspunde o operatoare. Deși acest telefon este teoretic doar pentru informații generale, doamnele sunt suficient de ok (că doar și ele tot din București sunt) să îți răspundă la întrebări, să verifice etc. Poți face și o sesizare și ți se va da un număr de ordine.

Sau poți reveni la meniul de bază și să vezi că acum în Bostwana sent 24-27 de grade, o reală plăcere.

Cookies