Ghicitoare pentru bucureștenii din S3. Un bărbat și-a propus să găsească proprietarul mai multor bancnote găsite pe jos. Cine știa suma exactă, primea banii

08 nov. 2023
11184 Afișari
Ghicitoare pentru bucureștenii din S3. Un bărbat și-a propus să găsească proprietarul mai multor bancnote găsite pe jos. Cine știa suma exactă, primea banii
Ghicitoare pentru bucureștenii din S3. Un bărbat și-a propus să găsească proprietarul mai multor bancnote găsite pe jos. Cine știa suma exactă, primea banii. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Florin Ionescu

Cineva a pierdut o sumă de bani pe o stradă din Sectorul 3, iar un bucureștean s-a gândit să facă o faptă bună și să găsească proprietarul. A luat bancnotele, le-a fotografiat, le-a postat pe Facebook și i-a pus pe internauți să ghicească suma exactă. Dacă cineva dovedea că banii îi aparțin, îi înapoia.

„Ce bancnote mai sunt în spatele celor de 100?”

Un bucureștean a găsit mai multe bancnote pe Str. Ion Țuculescu din Sectorul 3 al Capitalei și s-a gândit să le caute proprietarul.

Astfel că bărbatul a luat primele două bancnote găsite, fiecare valorând 100 de lei, le-a fotografiat și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, sugerându-le internauților să ghicească ce alte bancnote se află sub cele două.

Persoana care avea să ghicească suma exactă, primea banii, presupunându-se că îi aparțin.

Banii găsiți în Sectorul 3
Banii găsiți în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Florin Ionescu

Cineva a pierdut banii aceștia pe strada Ion Țuculescu, lângă Complex Rucăr. Dacă se află în grup, poate știe ce bancnote mai sunt în spatele celor de 100…” (F. I.)

Majoritatea internuaților au luat în râs situația și au crezut că bărbatul respectiv glumește. Unii dintre ei au adăugat câteva comentarii comice, menite să stârnească râsul cititorilor, cum ar fi:

  • „Eu i-am pierdut, dar poți să-i păstrezi, că mai am și alții.” (C. M.)
  • „Omul nu mai are nevoie de cash, folosește cardul cum l-a învățat Ciolacu!” (B. A.)
  • „În spatele lor sunt degetele tale.” (C. I.)

O altă persoană i-a recomandat bucureșteanului să doneze banii respectivi la un centru pentru copii, dacă vrea să facă o faptă bună:

Donație la o casă de copii dacă vreți să faceți o faptă bună, proprietarul e cam greu de găsit, zic eu. (C. A.)

Până la final nu s-a aflat dacă banii au fost sau nu restituiți sau donați cuiva.

Te-ar putea interesa și:

Cookies