Gheretele insalubre de la Apărătorii Patriei şi Căsuţa Zidărie din Orăşelul Copiilor, puse la pământ

de:
01 oct. 2012
0 Afișari
Gheretele insalubre de la Apărătorii Patriei şi Căsuţa Zidărie din Orăşelul Copiilor, puse la pământ

Luni, Direcția Prestări Lucrări Servicii Comunitare din cadrul Primăriei Sectorului 4, cu sprijinul Poliției Locale Sector 4, a demolat imobilul denumit „Căsuța Zidărie”, situat în Orăşelul Copiilor.

Cu o suprafață de aproximativ 44 mp, Căsuţa Zidărie se afla într-o stare avansată de degradare şi reprezenta un real pericol pentru cetățeni.

„Proprietarul respectivei construcții a fost în prealabil somat, dar, pentru că nu a degajat terenul în termenul impus de Autoritatea Locală Sector 4, s-a trecut la dezafectarea construcției, cheltuielile ocazionate urmând a fi recuperate de la acesta. Demersul Autorității Locale Sector 4 vine în sprijinul finalizării lucrărilor de amenajare în Orășelul Copiilor”, informează Primăria Sectorului 4.

Tot în scopul eliberării și salubrizării domeniului public din Sectorul 4, luni, administraţia locală a dezafectat bateria de nouă chioșcuri insalubre, situate în imediata apropiere a pieței Apărătorii Patriei. Pentru că proprietarii au fost somați în repetate rânduri să dezafecteze respectivele construcții și nu au respectat termenul impus, echipele ADP Sector 4 au dus la îndeplinire dispozițiile de demolare.

Totodată, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, le-a cerut inspectorilor Serviciului Disciplina în Construcții, ca, în perioada imediat următoare, să finalizeze inventarierea tuturor chioșcurilor din Sectorul 4, pentru verificarea legalităţii amplasării acestora.

Cookies