Gheorghe Ștefan, alias Pinalti, din AREST la SPITAL. A fost operat la coloană

de:
28 ian. 2015
1 Afișari
Gheorghe Ștefan, alias Pinalti, din AREST la SPITAL. A fost operat la coloană

UPDATE Pinalti a fost operat la coloană. Gheorghe Ștefan va fi internat în spital câteva zile, în această perioadă situația sănătății lui Gheorghe Ștefan va fi evaluată de medici. Va fi necesar un program de terapie, de recuperare, au anunțat medicii care l-au operat pe Gheorghe Ștefan.

Primarul de la Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, cunoscut ca și Pinaliti, ar fi acuzat probleme la genunchi.

Cel poreclit Pinalti urmează să fie operat la coloană. Acesta are şi alte probleme de sănătate, tocmai de aceea pretinde clemenţă în dosarul în care este anchetat.

Gheorghe Stefan este arestat preventiv in dosarul Microsoft, unde este acuzat, alaturi de Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, de trafic de influenta si spalare de bani. In acelasi dosar, Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, este de luare de mita si spalare de bani.

Potrivit DNA, Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns in contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a cerut si primit, prin firma sa, 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, membri ai Guvernului la data faptelor, pentru a obtine incheierea contractului de inchiriere a licentelor Microsoft, sustin anchetatorii.

In acest dosar sunt vizati si alti opt fosti ministri: senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu si Adriana Ticau.

Cookies