Gheorghe Nichita este audiat marți la DNA

de:
19 mai 2015
0 Afișari
Gheorghe Nichita este audiat marți la DNA

Este a doua zi consecutivă când edilul se află la DNA, după ce luni a participat timp de 10 ore la audieri şi analizarea probelor informatice din dosarul său. Gheorghe Nichita este acuzat că şi-a spionat iubita cu ajutorul Poliţiei locale, scrie romaniatv.net.

Gheorghe Nichita a declarat la ieşirea de la DNA că va reveni marţi pentru a analiza conţinutul informaţiilor din sistemele electronice.
„Astăzi nu s-a făcut decât să se copieze conţinutul mediilor optice din sistemele electronice ridicate la percheziţii”, a spus primarul.

Edilul nu a vrut să facă alte declaraţii deoarece există o anchetă în curs de desfăşurare, el fiind cercetat în stare de arest la domiciliu.

Luni dimineata, procurorii DNA au programat efectuarea unei perchezitii informatice asupra sistemelor informatice ridicate din casa primarului Gheorghe Nichita cu ocazia percheziţiilor care au avut loc pe data de 30 aprilie 2015.

Perchezitia informatica poate scoate la iveala probe clare cu privire la implicarea primarului Gheorghe Nichita in supravegherea amantei sale.

Procurorii cauta fotografii, filmulete sau orice alte date prin care sa probeze ca Nichita i-a determinat pe angajatii Politiei Locale sa o urmareasca pe Adina Samson. Urmeaza a fi desigilate urmatoarele bunuri: un laptop, cateva stick-uri de memorie si doua telefoane mobile.

 

 

Cookies