ARHIVA B365

Gheorghe Ionescu, poliţistul accidentat grav de milionarul turc, a murit la Spitalul Floreasca

Gheorghe Ionescu, poliţistul de 44 de ani accidentat de un om de afaceri turc în timpul unei razii, a murit, vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. La ora 7.00 poliţistul a intrat în stop cardio-respirator, dar manevrele medicilor nu au dat rezultate.

Potrivit România Tv, agentul va fi avansat post mortem, iar Ministerul Afacerilor şi Internelor va oferi sprijin familiei poliţistului decedat. Soţia acestuia va fi angajată ca poliţist în cadrul MAI, conform sursei citate.

Foștii colegi ai polițistului au făcut publice mai multe informații despre înmormântarea bărbatului, care va avea loc sâmbătă, în jurul orei 16:00, la Capela Cimitirului Ghencea III. Traseul pe care va merge coloana mortuara este Str. Ion Porumbaru nr.60- sos. Antiaeriana- bdul Ghencea- Prelungirea Ghencea. – Drumul Cooperativei Cimitir Ghencea III.

Agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei era în comă de aproape trei săptămâni. El urma să fie transportat sâmbătă la un spital din Israele pentru o intervenţie chirurgicală şi avea mari şanse să-şi revină. Însă, poliţistul, poreclit „Dulăul”, nu a mai rezistat până în ziua transferului.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi, după ce, împreună cu ministrul de Interne, l-a vizitat la Spitalul Floreasca pe poliţistul Gheorghe Ionescu, că acesta este în stare critică şi acum nu ar suporta transportul în Israel, dar când se va putea, sunt pregătite fonduri şi un avion.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că vor fi asigurate fonduri pentru plata tratamentului în Israel. „Guvernul trebuie să dea un mesaj oamenilor care îşi fac datoria şi din această cauză au de suferit”, a afirmat Ponta.

Accidentul s-a produs în noaptea de 2 spre 3 august, când cetățeanul turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului Gheorghe Ionescu și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul turc avea o alcoolemie de 1,65 grame de alcool pur în sânge la două ore de la producerea accidentului. La a doua masuratoare, la trei ore dupa accident, acesta ajunsese la o alcoolemie de 1,35 grame de alcool pur in sange.

Vezi aici: VIDEO ŞOCANT. Cum a fost lovit poliţistul bucureştean de omul de afaceri turc, în timpul unei razii

            Cine este și ce face în România șoferul turc care l-a accidentat grav pe polițistul de la Rutieră


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button