ARHIVA B365

Gheață pe A2: Trafic deviat de la Constanța la București. Carambol de nouă mașini

Traficul a fost deviat de la Lehliu Gară, de la km. 65, pe DN3, către București. În dreptul kilometrului 41 al Autostrăzii se înregistrează o depunere de gheață de 15 centimetri, în urma ploii și grindinei.

De altfel, plouă torențial în continuare pe A2.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:25), traficul de pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2, este deviat din nodul rutier Lehliu-Gară, de la kilometrul 65 al autostrăzii, pe DN 3, către București.
Această măsură s-a aplicat pentru că, în zona kilometrului 41 al autostrăzii A2, carosabilul este acoperit de un strat gros de câțiva centimetri, de geață și apă, ca urmare precipitațiilor abundente, sub formă de grindină, care au căzut în urmă cu foarte puțin timp. Este posibil să se aplice măsura devierii traficului de pe autostradă, pe drumurile naționale adiacente acesteia.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteză foarte redusă, adaptată permanent condițiilor concrete de drum și trafic, iar cei care încheie coloanele de autovehicule trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, din spate, să încetinească și, după caz, să oprească în timp util, evitându-se astfel producerea de coliziuni.” – arată comunicatul Poliției. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button