Gestul impresionant al unei femei, după ce un șofer și-a uitat cheile în ușa de la mașină, undeva prin Drumul Taberei. „Am sunat la poliție”

26 iun. 2024
685 afișări
Gestul impresionant al unei femei, după ce un șofer și-a uitat cheile în ușa de la mașină, undeva prin Drumul Taberei. „Am sunat la poliție”
Gestul impresionant al unei femei, după ce un șofer și-a uitat cheile în ușa de la mașină, undeva prin Drumul Taberei. „Am sunat la poliție” | Sursa foto: Anunțuri Drumul Taberei - Facebook

„Dacă cunoașteți proprietarul, să coboare urgent la mașină!” este mesajul binevoitor pe care o femeie l-a publicat într-un grup de Facebook, însoțit de o imagine cu o mașină. La o primă vedere, nu pare să fie ceva în neregulă cu mașina, însă la o privire mai atentă, se observă că șoferul, din neatenție, și-a uitat cheile în ușa mașinii. Femeia a sesizat și autoritățile pentru identificarea șoferului, astfel prevenind o situație neplăcută.

Gestul impresionant al unei femei, după ce un șofer și-a uitat cheile în ușa mașinii

Pe grupul de Facebook „Anunțuri Drumul Taberei”, o femeie lasă următorul mesaj, însoțit de o imagine cu o mașină parcată în apropierea unei stații de metrou:

Dacă cunoașteți proprietarul, să coboare urgent la mașină.

Din neatenție, din grabă sau dintr-un alt motiv, un șofer și-a lăsat cheile în ușa mașinii și a plecat. Văzând acest lucru, femeia a încercat să găsească, prin intermediul Facebook-ului, proprietarul mașinii.

În cele din urmă, a sesizat poliția pentru ca șoferul să fie identificat, astfel încât un moment de neatenție să nu se transforme într-un incident neplăcut pentru conducătorul auto.

Totodată, autoarea postării i-a mulțumit administratorului grupului pentru promptitudinea postării anunțului.

Mulțumesc administratorului pt rapiditatea postării anunțului. Între timp am contactat poliția care urmează să se ocupe de identificarea proprietarului deoarece acesta își uitase cheile în portieră.

Femeia a fost felicitată pentru gestul său.

Pe grupurile de Facebook ale bucureștenilor, multe persoane s-au dovedit un real ajutor pentru alți conducători auto, mai ales atunci când, de exemplu, vreun șofer și-a uitat geamurile deschise fix într-o zi ploioasă sau când și-au lăsat mașinile decapotate și, un om milos, văzând situația, a acoperit cu o pătură/prelată autoturismul. Gesturile lor au fost apreciate de fiecare dată de internauți.

Despre un alt gest mărinimos am scris și noi la începutul lunii iunie. Povestea șoferului care a salvat o familie de albine poate fi citită în articolul următor:

Cookies