Gestul impresionant al unei femei din Bucureștii Noi. Vrea să dea de pomană mâncare pentru persoane care au nevoie și cere comunității adrese la care să se ducă. „Caut să fac bine”

10 nov. 2023
28150 Afișari
Gestul impresionant al unei femei din Bucureștii Noi. Vrea să dea de pomană mâncare pentru persoane care au nevoie și cere comunității adrese la care să se ducă. „Caut să fac bine”
Gestul impresionant al unei femei din Bucureștii Noi. Vrea să dea de pomană mâncare pentru persoane care au nevoie și cere comunității adrese la care să se ducă. „Caut să fac bine” | Foto simbol: Freepik

Dorindu-și să facă o faptă bună, o bucureșteancă le cere membrilor unui grup de Facebook să îi ofere câteva adrese ale unor oameni care au nevoie de mâncare pentru a le da de pomană diverse alimente. Femeia spune că acest lucru l-a făcut și anul trecut, mergând prin Bucureștii Noi și oprindu-se acolo unde vedea case modeste, însă acum i-ar fi mai ușor dacă s-ar duce la adrese exacte.

Gestul impresionant făcut de o femeie în Bucureștii Noi

Femeia a postat mesajul pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”. Aceasta îi roagă pe membrii să-i ofere câteva adrese unde există persoane care au nevoie de mâncare, având în vedere că sâmbătă va face un parastas.

Bună ziua. Mâine fac parastas. Vă rog să îmi dați câteva adrese de oameni care chiar au nevoie de ceva de mâncare, fructe, legume, dulciuri etc. Nu sunt cârcotașă, dar întotdeauna am căutat să ofer cui chiar are nevoie. Mă deplasez oriunde în zona Bucureștii Noi, dacă am adresa exactă. Anul trecut am mers cu mașina prin cartier și am oprit acolo unde vedeam casele modeste. Mi-ar fi mai ușor să merg la adrese exacte. Mulțumesc.

Mai multe persoane au fost deschise față de propunerea femeii și în secțiunea de comentarii au început să se strângă cât mai multe adrese, alături de o mică descriere a persoanelor care stau acolo.

  • „E o familie cu mulți copilași în zona podului Constanța. Vă pot lăsa în privat adresa, dacă doriți.” – S. N. P.
  • „Lângă Mega Image Bucureștii Noi, pe latura stângă a magazinului, stătea un om al străzii într-un cort. Nu știu dacă mai e încă acolo, poate confirmă cineva.” – A. E. C.

Gestul impresionant și plin de bunăvoință al femeii a fost apreciat de mai multe persoane, iar postarea a strâns zeci de reacții și comentarii.

Asta da pomană, să fie primită la cine vă gândiți.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies