BAZAR

GEST EXTREM împotriva construirii mega-moscheii din Bucureşti:Porci,lăsaţi la păscut pe teren. VIDEO

Oamenii au dus mai mulţi porci la păscut pe terenul dat de Guvernul României, Cultului Musulman. De asemenea, ei au îngropat un porc în pământ.

„ADIO MEGA MOSCHEE!!!

Porcii Gheaurii au ales sa trăiască în pământ străbun.

Bulevardul Expozitiei nr 22-30.

Astazi (n.r – luni) la ora 12:00 ” Demersul” nostru a inceput, am cumparat 7 purcelusi de lapte rasa Romaneasca „Marele Alb” si doua carcase de porc care au fost ingropate in pamant (Bulevardul Expozitiei 22-30 ).

Am recurs la acest demers deoarece poporul ROMAN nu a fost intrebat daca doreste Mega Moschee, de asemeni noi, la randul nostru am recurs la acest gest ,fara sa intrebam vreun politician…

Noi cei care ne-am implicat Catalin Berenghi, Catalin Ioan Berenghi, Catalin Ioan”, a scris Cătălin Ioan Berenghi, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit obiceiurilor şi regulilor islamice o Moschee nu se poate ridica pe un teren contaminat. Pe asta au mizat mai mulţi români din Capitală care s-au folosit de porci pentru a contamina terenul viitorului lăcaş de cult, dat de Guvernul României Muftiatului Cultului Musulman, potrivit Ştiripesurse.

Astfel, oamenii au luat 5 porci pe care i-au picat in culorile tricolorului şi i-au dus la păscut pe respectiva parcelă. În plus, un purcel de lapte congelat a fost îngropat în zonă, cu speranţa că în acest fel, îi va determina pe cei care se ocupă de construcţia moscheii să renunţe. Ideea de a contamina terenul viitoarei moschei a fost luat de la spaniolii din Sevilla, care au gasit această metodă ingenioasa de a impedica ridicarea unui astfel de lacaş de cult la ei în comunitate, fără scandal sau proteste, mai menţionează sursa citată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button