UPDATE | Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat după gestul extrem de la DIICOT. A urcat pe scuter, a accelerat în mulțimea de jurnaliști strânși acolo, a atins doi și-a pornit în trombă pe trotuar

14 sept. 2023
1146 afișări
UPDATE | Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat după gestul extrem de la DIICOT. A urcat pe scuter, a accelerat în mulțimea de jurnaliști strânși acolo, a atins doi și-a pornit în trombă pe trotuar
Gest extrem al tatălui lui Vlad Pascu: A urcat pe motor, a accelerat în mulțimea de jurnaliști strânși la DIICOT, a atins doi și-a pornit în trombă pe trotuar | SURSA FOTO: Inquam Photos / George Calin

UPDATE: Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a plecat bde la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii care l-au înconjurat la ieșire.

Anunțul Poliției Capitalei:

În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Poliția mai anunță că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative.

Știrea inițială

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care, drogat fiind, a provocat tragedia de la 2 Mai, este autorul unui gest extrem. Cu puțin timp în urmă, când a ieșit de la DIICOT, tatăl lui Vlad a fost instantaneu înconjurat de mulțimea de jurnaliști care se află acolo de câteva ore, de când toată familia Pascu a fost adusă la audieri.

Tatăl lui Vlad Pascu, în viteză prin mulțime

Mihai Pascu s-a urcat pe scuter și, pentru că jurnaliștii nu se dădeau din calea lui, a accelerat în mijlocul mulțimii strânse pe trotuar, a atins doi oameni în mers, apoi a pornit în trombă.

Potrivit informațiilor A3-CNN, nimeni nu a fost rănit astfel încât să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit acelorași surse, Poliția Capitalei s-ar autosesizat după ce Mihai Pascu a accelerat şi a intrat în grupul de jurnaliști. De asemenea, el ar fi fost plasat sub control judiciar, după ce anchetatorii ar fi descoperit că avea acasă muniție ilegală.

Gest extrem al tatălui lui Vlad Pascu: A urcat pe motor, a accelerat în mulțimea de jurnaliști strânși la DIICOT, a atins doi și-a pornit în trombă pe trotuar
Tatăl lui Vlad Pascu iese de la audieri | Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Momente stranii au fost și în prima parte a zilei, când tatăl lui Vlad Pascu a fost surprins râzând la sediul DIICOT.

Audieri familia Pascu
Mihai Pascu, la DIICOT | sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Mihai Pascu a ajuns la sediul DIICOT la scurt timp după ce soția lui a fost adusă de mascați. Ea este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu.

Din casa ei procurorii au ridicat documente la perchezițiile din această dimineață

Vlad Pascu a fost și el adus la audieri la București, de la Constanța, unde este arestat după accidentul mortal pe care l-a provocat luna trecută.

Pe același subiect:

Cookies