ȘTIRI

Germanos face angajări în București. Ce caută

25 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vânzări la Germanos are cel puţin studii medii economice sau tehnice, ştie să opereze un PC, e dinamic, poate lucra eficient în condiţii de stres, are excelente abilităţi de comunicare şi are spirit organizatoric.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi care au experienţă în telecom şi cunoştinţe sau experienţă în domeniul contabilităţii primare.

La Bucureşti, Germanos angajează un economist, scrie economica.net.
Te califici pentru acest loc de muncă la Germanos dacă ai studii superioare economice, ai cunoştinţe de contabilitate, cunoştinţe medii de operare într-un program informatic de contabilitate, cunoştinţe medii de operare PC, cunoştinţe medii de limba engleză.
Candidatul potrivit pentru acest post are iniaţiativă, e orientat către rezultate, are abilităţi de soluţionare a problemelor, e flexibil şi orientat către clienţi.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-o poziţie similară.
23 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button