George Simion a fost dus la secția de poliție azi-noapte. Liderul AUR a fost prins cu permisul suspendat prin București

30 sept. 2022
10736 Afișari
George Simion a fost dus la secția de poliție azi-noapte. Liderul AUR a fost prins cu permisul suspendat prin București
George Simion a fost dus la secția de poliție azi-noapte. Liderul AUR a fost prins cu permisul suspendat prin București / Sursă foto: Captură Antena 3

Un scandal imens a avut loc noaptea trecută în Piața Victoriei. Liderul AUR, George Simion, a fost dus la secția de poliție după ce polițiștii au constata că acesta avea permisul suspendat.

George Simion a fost dus la secția de poliție azi-noapte

Noaptea trecută, protestatarii AUR aflați în Piața Victoriei au iscat un scandal, astfel că polițiștii si jandarmii au fost nevoiți să intervină și să îi îndepărteze pe aceștia.

De asemenea, seara trecută în Piața Victoriei a fost prezent și liderul AUR, George Simion, conform Știripesurse.ro. Politicianul a condus în centrul orașului, acolo unde își promova protestul ce va avea loc în acest final de săptămână.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București l-au oprit pe acesta pentru un control de rutină, iar în urma acestuia s-a constatat că liderul AUR avea permisul suspendat. George Simion le-a transmis polițiștilor că nu i-a fost adus la cunoștință că ar avea permisul suspendat.

După o ceartă cu polițiștii acestuia i-a fost făcut un test cu aparatul etilotest care a avut rezultatul zero. Simion le-a cerut agenților și un test pentru droguri.

Liderul AUR s-a certat cu polițiștii

După control, George Simion a fost chemat de către agenți la secția de poliție. După o discuție avută cu avocatul său, politicianul le-a transmis acestora că se va prezenta la secție a doua zi și a intrat în autocarul AUR.

După mai multe minute în care au fost făcute încercări de negocieri nereușite, polițiștii au chemat întăriri și au intrat în autocar pentru a-l lua pe liderul AUR și a-l duce la secție.

De asemenea, autocarul AUR, ce era parcat în Piața Victoriei, a fost ridicat de către autorități.

Cookies