George Maior despre fotografiile cu Udrea și Alina Bica la Paris: SRI nu a fost implicat

de:
25 ian. 2015
0 Afișari
George Maior despre fotografiile cu Udrea și Alina Bica la Paris: SRI nu a fost implicat

George Maior a mai spus ca SRI a transmis un raport strict secret la Cotroceni pe aceasta tema, dupa ce presedintele Basescu denuntase implicarea serviciilor secrete in campania electorala, arată hotnews.ro.

„Nu stiu daca colegii de la SIE au transmis vreun raport. Noi am transmis un raport strict secret pe aceasta chestiune. SRI nu a facut jocuri, combinatii sau alte lucruri care sa iasa din deontologia profesionala. L-am asigurat pe presedinte ca, din punct de vedere al Serviciului, nu exista implicari pe linie politica”, a spus George Maior.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU George Maior, șeful SRI, critici la adresa CCR pentru crearea unui vid legislativ

Maior, a declarat sâmbătă că există o răspundere morală „undeva în stat” în legătură cu securitatea cetăţenilor şi va şti către cine să arate cu degetul în cazul unei catastrofe. Maior a reiterat ideea unul vid legislativ creat de decizia Curtii Constitutionale de a respinge proiectele de lege, in ciuda faptului ca Augustin Zegrean, seful CCR, explicase cu doua zile in urma motivatiile Curtii si denuntase public presiuni din partea SRI.

Fotografii care o arată pe Elena Udrea împreună cu șefa DIICOT Alina Bica și cu Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții la Paris, au fost publicate, pe site-ul joscenzura2014. Fotografiile sunt însoțite și de notele de plată care arată cheltuielile celor trei la Paris, în luna februarie. Detalii aici.

Cookies