George Copos, dat în judecată de FC Rapid

de:
16 iul. 2014
0 Afișari
George Copos, dat în judecată de FC Rapid

Clubul nu s-a constituit parte civila in Dosarul Transferurilor deoarece la momentul inceperii procesului FC Rapid se afla in proprietatea lui George Copos. Acum insa, gruparea al carui actionar majoritar este Adrian Zamfir, se afla in insolventa, iar conform procedurilor legale in vigoare este obligata sa incerce recuparea tuturor sumelor datorate, informeaza Hotnews.ro.

In procesul aflat pe rol la Sectia a VI-a Civila a Tribunalului Bucuresti, avocatii lui George Copos au depus o intampinare, iar instanta urmeaza sa stabileasca un prim termen de judecata.

„Curtea de Apel Bucuresti, in hotararea din Dosarul Transferurilor, afirma ca Rapid a fost prejudiciat cu 1,3 milioane de dolari de catre George Copos in urma transferurilor jucatorilor Cristian Dulca si Florin Bratu. Hotararea penala nu face o distinctie intre SC FC Rapid SA, actuala societate care administreaza clubul, si AFC Rapid, asociatia care administra gruparea la momentul realizarii celor doua transferuri. Instanta este singura in masura sa stabileasca daca actuala societate are de recuperat prejudiciul respectiv sau nu”, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul clubului giulestean.

Fostul actionar majoritar al FC Rapid, George Copos, condamnat in Dosarul Transferurilor, isi executa pedeapsa in regim inchis la Penitenciarul Rahova. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat, in 4 martie, pe George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare.

Cookies