George Buhnici, misoginie și pedofilie dintr-o frază: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Fetelor, mai mergeți la sală, că nu vrem să vedem piele cu celulită și vergeturi” | VIDEO

18 iul. 2022
22786 Afișari
George Buhnici, misoginie și pedofilie dintr-o frază:
George Buhnici, misoginie și pedofilie dintr-o frază: "Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Fetelor, mai mergeți la sală, că nu vrem să vedem piele cu celulită și vergeturi" Sursă foto: George Buhnici

George Buhnici, cunoscutul realizator de vloguri despre noile devicer-uri apărute pe piață și despre tehnologie a făcut declarații în cadrul unui interviu, iar acestea au stârnit un val de reacții negative la adresa sa, pe rețelele sociale.

George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră

Aflat la Festivalul Neversea, ce a avut loc cu puțin timp în urmă pe litoralul românesc, George Buhnici a declarat, în cadrul unui interviu, ca este deranjat de fetele ce nu au grijă de aspectul lor fizic, conform Antena3.

Acesta și-a expus publică părerea despre fetele ce erau în costum de baie, cu toate că nu arătau perfect. Iată ce a declarat acesta:

Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici.

Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze,(…) dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur.

Val de nemulțumiri pe internet

Declarația lui George Buhnici a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Oamenii au exprimat nemulțumirea, când vine vorba despre ceea ce a declarat realizatorul de vloguri.

Iată câteva dintre reacțiile apărute pe internet:

  • Pielea ta are vergeturi? Te preocupa aspectul de coaja de portocală al pielii tale? Vrei sa mergi la mare in propria-ti piele? Nu te duce! Vine unul pe acolo, Buhnici îi zice. Bietul om vine la mare nu pentru apă, nici pentru soare. Vine să vadă piele și îi place doar pielea întinsă, de minoră. – A.T.
  • Pe lângă că omul nostru a sugerat că este atras de minore și-a mai și prezentat nevasta ca pe un produs căruia era gata să-i facă un review. – A.R.
  • Da, deci, ” domnu’ ” Buhnici să nu veniți prin Piatra Neamț că eu mai ies din casă și pentru că e vară, de obicei ies în rochițe sau pantaloni scurți. Și na, nu mai sunt minoră și am mai pus vreo 15 kg pe mine de atunci. Cu toate astea, e vară, e cald și port fuste scurte sau pantaloni scurți, chiar dacă se mai vede celulita sau o vergetură. (…) Pentru sănătatea ochilor dumneavoastră, nu veniți prin Piatra Neamț! Nu vreau să vă simțiți lezat de ceea ce o să vedeți! – A.A.

O altă persoană îi reproșează bărbatului în vârstă de 41 de ani că nu a ținut cont de statutul de persoană publică pe care îl are.

Ai 40 de ani și statut de persoană publică și crezi că e perfect în regulă să susții că femeile merg la mare ca să agațe murături ca tine, așa că ar fi ideal să mai scape de celulită și vergeturi ca să te impresioneze. Apoi culminezi prin a spune că marele tău noroc în viață e că soția ta pare minoră. – A.B.

Anumite persoane au ales să facă haz de această situație și de declarația lui Buhnici:

Reacții la declarația lui George Buhnici
Reacții la declarația lui George Buhnici | Sursă foto: Facebook
Cookies