ARHIVA B365

Geoană şi alţi patru senatori anunţă că vor activa ca independenţi în grupul „România noastră”

„După cum cunoaşteţi, în urmă cu aproape două luni, din motive care ţin de bucătăria internă a unui partid parlamentar, subsemnatul a fost forţat să plece din PSD. Tehnic vorbind, făceam în acest moment parte din acest grup. Din acest moment şi pentru perioada următoare, voi activa ca senator independent în grupul pentru noul proiect social-democrat, şi ceva îmi spune să vă spun că am toată încrederea că oamenii lucizi şi curajoşi din această aulă, din acest Parlament, vor da şansa României pentru un nou început”, a spus Geoană, adăugând că va fi o sesiune parlamentară „extrem de interesantă”, scrie mediafax.ro.

Un anunţ similar a făcut şi senatorul Cătălin Croitoru, care a precizat că se retrage din grupul parlamentar al PSD şi va acţiona din acest moment ca senator neafiliat în cadrul grupului de iniţiativă pentru constituirea unui nou partid social-democrat.

Gestul său a fost urmat de cel al senatorilor social-democraţi Dan Ioniţă şi Dan Tătaru, aceştia precizând că vor activa ca independenţi şi vor susţine proiectul lui Mircea Geoană.

Un alt senator care a aderat la acest grup a fost Valer Marian, care a anunţat că, ”după un an de la excluderea abuzivă din PSD”, rămâne senator independent şi va susţine noul proiect social-democrat.

Senatorul Mircea Geoană a lansat, duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat „România noastră”, susţinând că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou guvern.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button